Om oss

Varför vi skapade HAPPYBLOCKS.se och vilka vi är ...

De flesta online minecraft servrar tycker vi är tråkiga därför att man inte kan bygga något roligt tillsammans. Alla block är oftast låsta och man kan bara springa omkring och titta på saker eller slå ihjäl varandra. Det blir ganska tråkigt efter ett tag. Många har även provat att bygga helt själv hemma på datorn men det blir ganska ensamt och det är inte alltid man kan ta med sig hela sin dator till kompisar för att bygga online tillsammans.

Idén med HAPPY BLOCKS är att den ska vara en rolig, trivsam, lugn men spännande värld där alla kan hjälpa till att bygga en riktigt fett annorlunda och cool värld man sedan kan utforska tillsammans. Det kan också vara roligt att tävla när man själv väljer det men ganska skönt att veta att man inte kommer bli attackerad av en annan spelare utan anledning varsomhelt utan bara på PVP arenorna.

Vi provade först att göra en enkel vanilla minecraft server som var öppen för alla helt utan tydliga regler för medlemskap. Eftersom vi inte snabbt nog han fixa gemensam spawnpoint med några instruktioner tog det bara några veckor så blev hela världen invaderad av olika inkräktare som bara griefade och förstörde. Hela världen sprängdes sönder och alla fina byggen som vi skapat tillsammans blev förstörda. Stora sönderbombade hål gjorde till slut att världen var så förstörd att det var omöjligt att laga den. Vi hade spenderat en massa tid på att bygga jättehäftiga byggnader som andra nu bara total sabbade utan anledning.

Då beslutade vi att det vore bättre att vi började om igen och då skapade vi en ny bukitt server där vi nu bara tillåter personer att bli medlemmar som lovar att följa våra regler och inte hålla på att sabba och förstöra världen.

Vi övervakar nu alla personer som loggar in på servern och kommer genast banna (utesluta) alla spelare som slutar följa reglerna. Vi kan ALLTID spåra alla händelser till vilken användare som gjort det så även om du tror du är ensam ibland på servern så registreras ALLTING du gör.

HAPPY BLOCKS ägs och drivs av fyra killar och tre vuxna.

Yuuki (GreenMrY) - byggde själva dator servern tillsammans med Daniel Z (__mr_z__ ). Det var han som kom på att göra HAPPYBLOCKS.

Rolf - Pappa till Yuuki och ansvarig för att ta hand om själva dator burken. Rolf är också webmaster till happyblocks.se hemsidan. Ni kan nå honom på 076-2673325 eller rolf@clubtele.se om ni vill ställa frågor eller rapportera personer som bryter reglerna.

Isaac (isaacfors) - Kusin till Yuuki. Var med och skapade reglerna för medlemskap.

Daniel F - Pappa till Isaac och fiber bredbands hosting sponsor av internet kopplingen till själva server burken som står på hans företag. Kan nås på 0739352989 om ni behöver rapportera att servern inte funkar.

Florian 10år (Coryn4) - Happy Blocks core thinker - var med och skapade reglerna för Happy Blocks tillsammans med Yuuki och Isaac.

Dr Minecraft: Jochen (Mjasma) - Pappa till Florian och Happy Blocks server programmerare som sköter alla tekniska saker på servern (mods, plug-ins). Ni kan maila honom om ni har förslag på förbättringar eller vill rapportera personer som bryter mot reglerna. Kan nås på epost: jochen@wendebaum.de